Разполагаме със собствена производствено - печатна база 
Услуги - Агенция "Graphicut" - София
Изпълняваме рекламни проекти в София и провинцията
e - mail : graphicut1@gmail.com      gsm:. 0878 840 823

Продукти и услуги

За по подробна информация посетете новия ни сайт - www.maxreklama.com
                                  Мобилна версия


Ние предлагаме услуги свързани с изработване и монтаж на широка гама от рекламни материали за магазини, офиси и друг тип обекти . Снемане на размери от обекти , проектиране на текста и графиките . След одобрение от клиента се пристъпва към изработване на рекламните изделия ( печат , плотерно рязане , белене , лепене на транспортна хартия , апликация ). След всичките процедури извършваме монтаж по желание на клиента .
 • Проект - вземане на размери , огледи на обекти , изготвяне на проект
 • PVC самозалепващо фолио рязано на плотер
 • печатано PVC фолио - широкоформатен печат - резолюция 720 DPI
 • перфофолио - широкоформатен печат - резолюция 720 DPI
 • канаваца - дигитален печат - резолюция 720/1440 DPI
 • винил и перфовинил - широкоформатен печат - резолюция 320/720/1440 DPI
 • рекламни и информационни табели - метал и ПВЦ плоскости
 • изработваме стикери по поръчка - "стикери - работно време" ; информационни и забранителни
 • лепене и монтаж на фолио ; фолиране на стъкла - цялостно и частично
 • външна реклама - осветена , светеща , луминисцент , светодиоди , неон
  цени
  • Рекламни и иформационни табели - от ПВЦ материал (плексиглас , полистирол , коматекс (симона) , кополиестер) , метални табели и трансперанти от винил.
   информационна табела  табела - гараж  рекламна табела за стълб
  • НОВ ПРОДУКТ Витражи и интериорни стъкла - Интериорните цветни стъкла навлизат все по широко в съвременната архитектура и днес може да се срещнат почти навсякъде. Използвани в съвременните архитектурни решения те внасят цветове , светлина и форми , уникален облик и характер на интериора. Създават качества като функционалност и атрактивност. Благодарени на витражите може да се постигне интересна игра от ефекти които постоянно се сменят с напредването на деня или от изкуствени светлинни източници. Те са оригинален начин да внесете изключително разнообразие в интериора. Направени по съвсем проста технология , но с постигнат ефект на на пречупване на светлина и цветове те са уникални. Натиснете ТУК за да видите снимките .

  • Танспортна реклама - нейното най-голямо предимство е че е мобилна и е навсякъде с вас . Частично или цялостно брандиран , вашият фирмен автомобил ще рекламира продукта или дейноста на вашата фирма.
   / Услугата (брандиране) включва изготвяне на оригинален проект , съобразен с особеностите на автомобила и изискванията на КАТ
   / Подготовка на проект за съгласуване с КАТ изготвен по реални снимки на същото превозно средство .
   / Подготовка на материалите , монтаж , и гаранционно обслужване .

  • Стикери от рязано ПВЦ фолио , стикери - ситопечат , стикери - широкоформатен дигитален печат с максимална резолюция 1440 DPI .

  • Стикери за автомобили - калници , преден и заден капак , таван , оптичен тунинг.

   Услуги

   • Плотерно рязане на всички видове PVC самозалепващи фолиа - Максималната ширина на изрязан детаил е 1.24 м. За изрязване на изображения с по големи размери може да се режат на части със напасване.
    Плотера без проблем изрязва най-различни видове декоративни елементи , надписи , знаци и фирмени лога с минимален размер 2см. Има възможност за апликации на няколко цвята с напасване като във файла се слагат пасери които се отстраняват след монтажа. За рязане на плотер е необходим файл във векторен формат съдържащ графика , контур или надпис .Плотера разпознава файлове със следните разширения : CDR , AI , EPS , PLT.

   • Почистване на изрязаното фолио и полагане на транспортна лента - тази процедура не е сложна но изисква опит и търпение в някои случаи , особенно когато детайлите са много дребни. Процеса на почистване на остатъка от изрязаното фолио понякога е много продължителен заради риска да се разместят детайлите ако са много дребни поради което цената за обработка на фолиото след рязане може да варира взависимост от сложноста.

   • Лепене на фолио ( брандиране ) - лепенето на фолио е процес който изисква голям опит и сръчност . Подбора на правилните инструменти както и на подходящия тип фолио за повърхноста която ще се брандира са гаранция за успешен монтаж. Ние лепим фолио върху витрини , автомобили , бусове ,метални табели , рекламни пана ,светещи и несветещи реклами.

   • Монтаж - ние монтираме стикери на обекти в района на град София и околните населени места. Също така можем да ВИ изпратим готов стикер по куриер ако сте от друго населено място. ЦЕНАТА на доставката с куриер е символична.

   • Чертане на шаблони - шаблоните се чертаят върху хартия посредством писец който се монтира на плотера на мястото на ножа. за монтаж на обемни букви.

   • Векторизиране на растерни изображения (jpeg , gif , png , tiff , psd).
    Ние предлагаме услугата "векторизация" на растерно изображение . Препоръчително е този процес да се извърши ръчно с програма за векторна графика като "Corel draw" или "Illustrator" на Adobe защото автоматичната функция за векторизиране в повечето случаи не дава задоволителни резултати. Времето за което се извършва тази процедура е определящо за цената на тази услуга , а то зависи от сложноста на обекта който ще се чертае и качеството на файла . Ето за какво става въпрос : Разтерните изображения се състоят от много на брой малки квадратни точки, наричани пиксели ,всеки от които съдържа определен цвят, подредени една до друга в правоъгълна решетка (растер-bitmap). Гледано от разстояние растерното изображение изглежда гладко и детайлно, но при увеличаване на мащаба пикселите стават видими и изображението става зърнесто. Колкото повече пиксели съдържа едно разтерно изображение, толкова по-детайлно ще бъде то.

    Векторното изображение от своя страна се състои от обекти, описани чрез математически уравнения, в които се съдържа цялата информация за позиция, цвят , размери и т.н. на тези обекти. При всяко редактиране /мащабиране/ на обекта, той се преизчислява от програмата. Когато се отпечатва такова изображение, линиите изглеждат "гладки", тъй като изображението не се влияе от мащаба, и дадена векторна графика може да бъде уголемявана до запълване на екрана без видими загуби на качество . За рязане на плотер изображението задължителнно трябва да е във векторен формат .


   • Демонтаж на стикер и отстраняване на лепилен слои -тази процедура е много трудоемка в някои случаи и изисква търпение и време. Сложноста зависи от околната температура и преди колко време е залепен стикера . След отлепяне на фолиото лепилния слой се отстранява посредством специален разтворител.

   • Печатна реклама - (ситопечат , тампонен , печат , широкоформатен дигитален печат)
    Разнообразието от печатните технологии които използваме ни дава много големи възможности и гъвкавост на пазара.
    Широкоформатния печат е дигитална технология работеща на базата на мастиленоструините принтери , предимствата са че може да отпечатва единични копия на ниска цена.
    При ситопечата и офсетовия печат нещата седят по иначе , прредимствата на тези техники за печат изпъкват при пускане на големи тиражи. Тоест колкото по голям е тиража , толкова е по ниска себестойноста на едно копие.

    ВАЖНО !!! При подаване на векторен файл от клиента е желателно всички текстове да са конвертирани в криви , а обектите да са в мащаб 1:1.


  Тагове(фрази) - външна реклама,интериорна реклама,фасадно осветление,луминисцент,неон,светодиодно осветление,POS дисплеи,рекламни надписи,реклама с фолио,надписи с фолио,рязане на фолио,плотерно рязане,фолио на плотер,знаци,букви,шаблони,фолиране,брандиране,декорация,украса, лепене на фолио,монтаж на фолио,пълноцветен печат на фолио,печат на перфо фолио,дигитален печат,широкоформатен печат,печат на винил печат нвърху перфовинил,реклами от винил,опъване на винил,ремонт на реклами,поддръжка на външна реклама,монтажи на рекламидемонтаж на рекламни съоражения,проектиране,дизайн на реклами,идеен проект,лого.

  Инструкция за работа с PVC самозалепващи фолиа тук
  SEO ОПТИМИЗАЦИЯ за успешната реклама


  За връзка с нас
  Към началната страница
  free.bg